Nieuws

5 lekkere restaurant-hotel samenwerkingen

In deze ongekende tijden en met de wetenschap dat de restaurants voorlopig nog gesloten moeten blijven, starten restaurants mooie samenwerkingen met hotels om elkaar te helpen. We zetten vijf lekkere samenwerkingen op een rijtje!

Hotel Corona

Calla’s – Boutique Hotel Corona Den Haag

Aan het Buitenhof in Den Haag ligt het oudste 4-sterrenhotel van de stad, Boutique Hotel Corona. Speciaal voor de gasten van dit boutique hotel zal sterrenchef Ronald van Roon, tevens lid van Les Patrons Cuisiniers, op zaterdag 28 november een exclusief 5-gangendiner koken. Het diner is onderdeel van een arrangement, bestaande uit ontvangst met champagne, het 5-gangendiner met bijpassend wijnarrangement en overnachting in het vernieuwde en Boutique Hotel Corona. Om het af te sluiten, een luxe ontbijt. 

Kijk hier voor meer informatie over dit arrangement. 

Waterproef Scheveningen – Leonardo Royal Hotel Den Haag 

Restaurant Waterproef en Leonardo Royal Hotel in Den Haag slaan de handen ineen en openen vanaf vrijdag 19 november tijdelijk een tweede restaurant, Waterproef, in het hotel en helpen elkaar hiermee de crisis door. Twee weekenden lang kun je genieten van een overnachting en een exclusief 4-gangendiner. De ‘Waterproef Experience’ kan enkel gereserveerd worden in combinatie met een overnachting.

Restaurant Waterproef te gast in Leonardo Royal Hotel Den Haag 

 

Wil je meer weten hierover? Klik hier

’t Havenmantsje Harlingen – Van der Valk Hotel Sneek 

Restaurant ’t Havenmantsje in Harlingen wordt op dit moment opgeknapt, maar er wordt ook zeker nog gekookt. Niet in het restaurant zelf maar in het restaurant van hotel Van der Valk in Sneek. SVH Meesterkok Marco Poldervaart en zijn brigade koken live in de open keuken een 4-gangenmenu en 3 amuses. Wegens groot succes is het nu mogelijk om het arrangement in weekend van 11 en 12 december te reserveren! 

Kijk hier voor meer informatie! 

Aan de Zweth Schipluiden – Hotel Maassluis 

Op zaterdag 21 november neemt restaurant Aan de Zweth de keuken over op de mooie locatie aan het water van Hotel Maassluis over. Het hotel opent de deuren voor het team en de gasten van Aan de Zweth. Geniet van een luxe overnachting voor twee, een ontbijt, ontvangst met champagne, een 5-gangendiner met bijpassende wijnen en een leuk presentje op de kamer. Laat je heerlijk in de watten leggen! 

Kijk op aandezweth.nl voor alle informatie. 

Noble – The duke Hotel Den Bosch

Ondanks dat restaurant Noble heeft besloten om het restaurant te sluiten, minimaal tot en met 4 januari, zitten zij niet stil en blijven ze koken. Zo zijn zij onder andere een mooie samenwerking gestart met The Duke Boutique Hotel. Je kan op 20, 21, 27 en 28 november genieten van een 5-gangendiner inclusief een champagne aperitief en amuses tijdens een verblijf in het prachtige hotel. 

Ben je geïnteresseerd? Klik hier voor meer informatie voor ‘The Noble Duke’. 

Redactie Lekker