Nieuws

5 x culinaire musthaves voor in de keuken

Stijvolle items zijn tegenwoordig niet meer weg te denken in de keuken. We koken het liefst als een pro én ook nog een beetje stijlvol. Met deze vijf musthaves gaat dat zeker lukken! 

BergHOFF Messenset

Stijlvol, makkelijk in gebruik en ze maken het koken leuker: de musthaves van het Belgische kookmerk BergHOFF. Met deze musthaves spelen ze precies in op wat de thuiskok nodig heeft. We zetten de vijf items op een rijtje:

1. De juliennesnijder

Flinterdunne reepjes groente of fruit snijden doe je met deze juliennesnijder in een handomdraai. Courgette pasta, worteltjes- of fruitsalade, het is allemaal mogelijk. De snijder heeft een mesje van roestvrijstaal en een soft-touch handgreep en is makkelijk te reinigen. (€6,95)

2. De pannenkoekenpan 

Het is een gegeven dat de eerste pannenkoek áltijd mislukt. Maar volgens BergHOFF is dat met de nieuwe aluminium pannenkoekenpan verleden tijd. Door de lage zijkant en de anti-kleeflaag leg je gemakkelijk jouw American pancake, Franse crêpe of Hollandse pannenkoek op het bord. De pan kan op iedere warmtebron en is licht qua gewicht. (€56,95)

3. De zwarte messenset

Niets is zo fijn als een goed mes, waarmee je moeiteloos door de tomaten of het vlees snijdt. En nog fijner is dat je voor elke gelegenheid een passend mes hebt. Deze 4-delige messenset bestaat uit een schilmes, uitbeenmes, santoku mes en trancheermes. (€39,95)

4. De mintkleurige sauteerpan

Een klassieker in een modern jasje. Deze gietijzeren sauteerpan houdt de warmte goed vast en door de deksel worden de condensatiedruppeltjes van de deksel teruggestuurd naar het gerecht. De pan is te combineren met de Tajinedeksel van BergHOFF en voor iedere warmtebron geschikt. (€154,00) 

5. De all-in-one snijset

Van appels tot aardappels, alles in gelijke partjes op een snelle en veilige manier met een simpele druk. De scherpe messen zijn verwisselbaar en snijden niet alleen alles in perfecte partjes, maar verwijderen ook de zaadjes in een handomdraai. (€ 24,95)

 

Je vindt de producten op berghoffworldwide.com. 

Redactie Lekker