Nieuws

50% studentenkorting bij restaurant Noor* in Groningen 

Vanaf september is het voor studenten mogelijk om te genieten van een diner bij restaurant Noor* in Groningen met 50% korting op de gehele rekening. 

Restaurant Noor Groningen

Jeroen en Marleen Brouwer, chefs en eigenaren van restaurant Noor in Groningen, dat begin dit jaar opende, maken het voor studenten mogelijk om in het najaar te dineren op topniveau met 50% op de gehele rekening. Dit initiatief is ontstaan om het eten in een toprestaurant toegankelijker te maken voor studenten en op die manier te investeren in potentiële gasten van de toekomst. Het studentenaanbod loopt van september tot en met december 2022 en is elke tweede dinsdag van de maand geldig. 

De drempel verlagen              

Restaurant Noor* ontving onlangs haar eerste ster. Jeroen Brouwer laat weten: “We realiseren ons dat een Michelinster een drempel kan vormen voor jonge mensen die interesse hebben in goed eten en drinken. Wij zijn zelf dertigers en eten bij ons is ongedwongen en niet stijf. Maar wij gebruiken topproducten, dus daar hangt wel een prijskaartje aan. Daarom willen we studerende jongeren die interesse hebben in gastronomie de kans bieden om voor een betaalbare prijs te eten in een toprestaurant. Wij herinneren ons nog goed dat eten op niveau vaak onbereikbaar voor ons was toen wij nog studeerden, terwijl we als culinaire gekken zo graag inspiratie op wilden doen. Ook jongeren die een horeca-opleiding volgen willen we de beleving laten ervaren waar wijzelf vroeger enthousiast van werden en die ons de motivatie gaf om nog harder te knokken om de top te bereiken. Door ze een substantiële korting van 50% op de gehele rekening aan te bieden kunnen ze kennismaken met eten op niveau en hopen we dat ze de potentiële gasten van de toekomst zijn.” 

De voorwaarden

De studentenactie is van toepassing op studenten tussen de 18 en 25 jaar die daadwerkelijk studeren en die dat kunnen aantonen. Tafelgenoten die niet voldoen aan de actievoorwaarden betalen de reguliere prijzen. De actie is niet geldig in combinatie met arrangementen, vouchers of andere kortingsmiddelen.   

Redactie Lekker