Nieuws

Vier Pasen met het advocaat van De Librije X Marigold

Dit jaar vieren we Pasen met een gouden randje, want De Librije (Een van de twee drie michelinsterren restaurants die Nederland rijk is) heeft in samenwerking met Marigold Culinair twee soorten advocaat gelanceerd. En die zijn next level bijzonder!

Pasen

Pasen is niets zonder advocaat, en dat weten ze bij De Librije ook. Daarom kun je dit jaar advocaat eten dat gemaakt is van Marigold eieren: de eerste culinaire eieren van Nederland.

Marigold eieren

De culinaire eieren hebben een unieke kleur, smaak en textuur. Die hebben ze te danken aan het bijzondere voer van de Marigold-kippen: dat is verrijkt met de bloemen van de Tagetes, oftewel: het afrikaantje. Dat zorgt voor een rijke, diep-goudgele dooier, een romige structuur en een delicate smaak. Het perfecte ingrediënt voor een bijzondere advocaat. 

Advocaat in een nieuw jasje

Advocaat heeft weliswaar een stoffig imago – en was het vroeger iets wat alleen oma's aten met een lik slagroom –maar anno 2023 gooien we het over een andere boeg. Deze eigentijdse advocaat bevat zelf-ontwikkelde spirits van Jonnie en Thérèse Boer, en is daardoor het perfecte gerecht voor tijdens de paasdagen. De limited edition Marigold advocaat is verkrijgbaar in de smaken Revenge en Rumour.

Ben je nog niet overtuigd? Voorproevers tijdens Chef's Revolution omschreven de advocaat als 'Next level advocaat'. De advocaat is te bestellen via de website van De Librije.

Redactie Lekker