Nieuws

Sushi & Asian Streetfood Festival JOY keert deze zomer terug

In Den Haag en Utrecht keert komende zomer het Sushi & Asian Streetfood festival JOY terug. Van 17 tot 19 mei aan het Lange Voorhout in Den Haag en van 6 tot 8 september in het Utrechtse Griftpark.

Festival JOY

Tientallen foodtrucks serveren deze dagen een gevarieerd aanbod van Aziatische Streetfood gerechten. Bezoekers kunnen bijvoorbeeld bij de Kaiten Sushi - sushi op de lopende band - genieten van verschillende soorten sushi. Daarnaast serveren de foodtrucks ook andere Aziatische gerechten zoals Yakitori, Bao Buns, Poké Bowls en Japanse poffertjes. Gepresenteerd op kleurrijke bordjes en sissende stoommandjes kun je je streetfood combineren met verfrissende drankjes, koude biertjes en exotische creaties van de cocktailbar. 

Geniet op het street food festival van verschillende Aziatische lekkernijen.

Daarnaast zijn er op het terrein verschillende activiteiten te doen. Zo kun je je wagen aan een karaoke-sessie of nostalgische arcadespellen spelen in de gameroom. Als je het liever rustig aan doet kun je ook meedoen aan een yogales of relaxen met een ontspanningsmassage. Ook kun je de fijne kneepjes van de Japanse keuken leren tijdens een sushiworkshop. Voor de kleinste gasten is er een kinderprogramma met kookworkshops, knutselactiviteiten, theater en spellen als mikado en sumoworstelen. Een DJ sluit de avonden muzikaal af. 

Relax tussen het proeven door met een ontspanningsmassage.

Sushi & Asian Streetfood Festival JOY is gratis toegankelijk voor iedereen. Bij bestelling van het eerste drankje betaal je eenmalig €2,50 voor jouw festivalglas, waarmee je bijdraagt aan een schoon stadspark. Op het terrein kan alleen gepind worden. 

Redactie Lekker