Nieuws

Awards Restaurantvereniging JRE

Restaurantvereniging JRE heeft eind november awards uitgereikt aan ondernemers die het afgelopen jaar opvallend ondernem

Awards Restaurantvereniging JRE

Restaurantvereniging JRE heeft eind november awards uitgereikt aan ondernemers die het afgelopen jaar opvallend ondernemerschap hebben getoond. JRE is een vooraanstaande restaurantvereniging, waarin jonge en ambitieuze ondernemers zich hebben verenigd.

De award voor Chef van het Jaar ging naar Edwin Soumang van restaurant ONE in Roermond. Hij werd omschreven als ‘eigenzinnig, talentvol, stijlvol en avontuurlijk’. Jennifer Silvius van restaurant Rantrée in Maastricht werd benoemd tot Gastvrouw van het Jaar. De leden van JRE noemden haar onder andere ‘gepassioneerd, professioneel en inspirerend’. Het JRE-restaurant van het jaar is Villa la Ruche in Voorburg. Ze werden gewaardeerd vanwege hun innovativiteit, visie en lef.

LedenvergaderingDe awards werden uitgereikt door voorzitter Rik Jansma, eigenaar van restaurant Basiliek in Harderwijk, tijdens de Algemene Ledenvergadering bij restaurant Sems in Leeuwarden. Het initiatief had vorig jaar haar vuurdoop, toen de prijzen voor het eerst werden uitgereikt.

Redactie Lekker