Nieuws

Barbecue in stijl met deze hippe sneaker

Fashion meets food met deze unieke samenwerking van Floris van Bommel x Big Green Egg.  Het Nederlandse schoenenmerk lanceerde onlangs een stijlvolle en hippe sneaker, geheel in het thema van Big Green Egg. 

Floris van Bommel x Big Green Egg

Stel je voor: het is mooi weer, je hebt fijn gezelschap om je heen, de tafel is gevuld met heerlijk eten en ondertussen ben je gezellig aan het barbecueën op de Big Green Egg. En barbecueën doe je natuurlijk het liefst in stijl. Hoe leuk is het dan dat jouw sneakers kunnen matchen met de Big Green Egg? 

Het is een bijzondere samenwerking, maar Floris van Bommel maakt wel vaker een uitstapje. Hij houdt zichzelf en zijn team graag scherp en laat zich inspireren door samen te werken met iemand die zich ver buiten de schoenen bevindt. “Door de jaren heen hebben we zo samengewerkt met een kleurrijk gezelschap aan bedrijven en personen. De enige overeenkomsten die we zoeken zijn kwaliteit, vakmanschap en ambacht, in de ruimste zin van het woord”, aldus Van Bommel. 

De sneaker bevat een mix van mooie materialen, waarbij de rookpluimpjes die boven de Big Green Egg uitkwamen het uitgangspunt vormden die in de details terug te vinden zijn. Van het roetzwarte suède tot aan het high tech mesh op de voorvoet en het witte lijntje dat als een rookpluim over de schoen kronkelt. Onder op de zool komen de gloeiende kolen terug en achter op de hiel is de kenmerkende look van de Big Green Egg verwerkt. 

De samenwerking bestaat een limited edition ‘Floris van Bommel for Big Green Egg’-sneaker, die zowel voor dames als heren te verkrijgen is. En om de look helemaal af te maken is er ook nog een speciaal lederen BBQ-short ontworpen. #Barbecuegoals.

Kijk voor de prijzen en meer informatie op www.florisvanbommel.nl

Redactie Lekker