Nieuws

Bij Jef opent de zomer met Loungy Monday

Een warme zomeravond op Texel met heerlijk eten en drinken, goede muziek in een ontspannen sfeer zijn de ideale omstandigheden voor de nieuwe editie van Loungy Monday van Bij Jef. 

Jef Schuur en Nadine Mögling

Patron cuisinier Jef Schuur en SVH Meestergastvrouw Nadine Mögling van restaurant Bij Jef (nummer 34 in de Top-100 van Lekker500) op Texel openen de zomer officieel met een nieuwe editie van Loungy Monday, dit jaar met een extra feestelijk randje. Jef Schuur viert zijn 12,5 jarig jubileum als sterrenchef. “We gaan deze zomer alleen maar toosten op het leven. We hebben binnen de beproefde formule onze nieuwe weg gevonden: zeven dagen per week open, een traiteur en afhaalservice erbij en niet mauwen maar lekker knallen”, aldus Schuur. 

Op de openingsavond zal Wilco Berends van De Nederlanden (nummer 58 in de Top-100 van Lekker500) Jef Schuur vergezellen, waarbij de gasten kunnen genieten van een 6-gangenmenu, goede wijnen en heerlijke muziek. Van 13 juli t/m 3 augustus kunnen de wordt een vast 7-gangenmenu geserveerd. Op de laatste dag, 24 augustus, wordt Loungy Monday  afgesloten met sterrenchefs Yuri Wiesen, van restaurant Wiesen in Eindhoven en Jos Grootscholten, van Perceel (nummer 61 in de Top-100 van Lekker500) in Capelle aan den IJssel. 

Kijk hier voor meer informatie over Loungy Monday. 

Redactie Lekker