Nieuws

Bij Jef lid van Relais & Châteaux

Hotel en Restaurant Bij Jef van Jef en Nadine Mögling op Texel werd op 4 juni geïnaugureerd als lid van wereldwijde genootschap Relais & Châteaux.

Bij Jef

Een restaurant of hotel dat tot lid van de vereniging verkozen wil worden moet wat in huis hebben. Passie voor het vak, authenticiteit en een bijzondere locatie zijn slechts enkele voorwaarden. De ambitie van Relais & Châteaux is om de rijkdom en diversiteit van de keukens wereldwijd te koesteren en te promoten. De organisatie heeft 20 voorwaarden vastgelegd waaraan de leden moeten voldoen. Bescherming van ‘local heritage and environment’ vormt daarbij een belangrijk uitgangspunt.

Bij Jef dat zich in Den Hoorn op Texel bevindt sluit perfect aan bij de waarden van de internationale organisatie. Nadine Mögling: “met ons thema local meets cosmopolitan sluiten we naadloos aan bij Relais & Châteaux. Wij koesteren al het moois dat ons eiland en de omringende zee te bieden heeft en combineren dat met de beste smaken en de mooiste wijnen van de wereld.’

Restaurant Bij Jef staat in de Lekker500 Top-100, editie 2018, op plaats 43.

Redactie Lekker