Nieuws

Bijzondere samenwerking voor derde editie ARCA Behind the Pass

Chef-kok Henrique Sá Pessoa van restaurant ARCA in Amsterdam werkt voor één avond samen met executive chef Schilo van Coevorden, van Taiko in Amsterdam, voor de derde editie van ARCA Behind the Pass. 

ARCA Behind the Pass

Op donderdag 9 januari zullen chef-kok Henrique Sá Pessoa van restaurant ARCA, dat onlangs nieuw is opgenomen in Lekker500 editie 2023, en executive chef Schilo van Coevorden van restaurant Taiko in Amsterdam de handen ineenslaan en samen achter het fornuis staan voor de derde editie van ARCA Behind the Pass. Het is een terugkerend concept de Portugese chef-kok Sá Pessoa waarbij hij spannende en interessante samenwerkingen aangaat met chefs. 

Portugal meets Asia

Hoewel Sá Pessoa doorgaans zijn gasten de beste Portugese gerechten serveert en Van Coevorden bijzondere Aziatische gerechten voorschotelt wisselen zij voor deze derde editie voor één keer van rol. En ze blijken een perfecte match te zijn. Want waar restaurant Taiko, gevestigd in het Conservatorium Hotel, de hedendaagse Aziatische keuken herdefinieert, brengt ARCA de Portugese keuken met Aziatische invloeden tot leven. En voor deze bijzondere avond, op 9 februari, geeft Van Coevorden zijn Aziatische touch aan de Portugese klassiekers en zal Sá Pessoa een Portugese twist geven aan de Aziatische gerechten. Dit resulteert in een bijzonder 6-gangendiner waar de gast mee wordt genomen op een gastronomische reis. Kijk hier voor meer informatie.  

Het programma

Het diner start donderdag 9 februari om 18:00 in de ARCA Bar waar je kennis kunt maken met de chef-koks. Na een heerlijke welkomstcocktail start het 6-gangendiner. Voor het diner wordt een vaste prijs van €159,- per persoon gerekend, inclusief een passend wijnarrangement, koffie en verschillende interactieve momenten 

Redactie Lekker