Nieuws

Bjorn Stukje nieuwe chef Restaurant HFSLG 

Bjorn Stukje is vanaf 1 november de nieuwe chef-kok van restaurant HFSLG in Bosch en Duin. Hij zal Raoul Meuwese opvolgen die per 1 december vertrekt naar Bridges in Amsterdam. 

Bjorn Stukje

Het is niet de eerste keer dat Bjorn Stukje te vinden is in de keuken van HFSLG. Hij begon hier namelijk als leerling-kok. Stukje kookte daarna ook in Karel 5 in Utrecht en Invini. Hij gaat nu aan de slag als eindverantwoordelijke. Hij gaat daarbij nauw samenwerken met sous-chef Jasper Dorresteijn, die al vijf jaar bij HFSLG werkt. 

Juiste moment 

Bjorn ziet dit als een kans die precies op het juiste moment in zijn loopbaan komt en hij kan niet wachten om met het team aan de slag te gaan: “Ik kijk ernaar uit om de gasten te verwennen met een mooie culinaire avond en kom graag aan tafel zodat u uw ervaringen met mij kan delen”. 

Raoul Meuwese 

De huidige chef-kok Raoul Meuwese zal per 1 december vertrekken en gaat bij Bridges in Amsterdam aan de slag. De afgelopen zeven jaar was hij werkzaam bij HFSLG, waarvan de laatste vier jaar als chef-kok. Hij neemt bij Bridges de positie van Andrès Delpeut over. 

HFSLG in Lekker500 

HFSLG staat in editie 2019 van Lekker500 op plek 26. De recensie van dit restaurant lezen? De nieuwe Lekker500 ligt sinds dinsdag in de winkels en kan ook online besteld worden via deze link!

Redactie Lekker