Nieuws

Blend, juice & bluice

’s Ochtends een lekkere smoothie, na een lange werkdag een verse juice en ’s avonds een frozen cocktail. En dat allemaal met 1 apparaat? Dat kan met de Sage Appliances 3X Bluicer Pro™.

3X Bluicer Pro™

Stevige basis

De verpakkingsdoos is enorm maar als je het apparaat uitpakt valt de omvang gelukkig mee. De basis van de 3X Bluicer Pro™ met haar 1350 Watt is solide, zwaar genoeg zodat hij bij gebruik stevig blijft staan, maar qua gewicht toch vriendelijk genoeg om hem op te tillen. Hij bestaat daarnaast uit verwisselbare onderdelen: een juicer inclusief een pulpopvangbak en een mengkan die ook gebruikt kan worden als karaf voor de sapjes. Het idee? 3 modellen op 1 basis waarmee je kunt blenden, juicen of een combinatie hiervan waardoor je ruimte bespaart. De 3X Bluicer Pro™ is gemakkelijk in gebruik, handig om schoon te maken doordat er geen uitstekende bedieningsknoppen op zitten en de afneembare onderdelen zijn vaatwasser bestendig.

Blenden

Of je nu een smoothie maakt of een frozen cocktail, de blender kan alles aan. De blender heeft een inhoud van 1,5 liter en de Kinetix voorgevormde snijschijf en komsysteem zijn zo gepositioneerd dat je ingrediënten geen kans hebben om te blijven haken. Je kunt met de variabele sneltoets met 10 instellingen zelf kiezen welke stand je gebruikt. Een lage voor zacht fruit en een hoge stand voor wat harder fruit of groente, zo kan je zelf de gewenste textuur bepalen. Maar ook ijs maalt hij moeiteloos met de Pulse Ice Crush waardoor je heerlijke frozen cocktails kunt maken. 

Carrot Orange Margarita

Juicen

De sap-pers heeft een extra grote (88 mm) opvangbak om volledige vruchten en groenten te verwerken. Handig want daardoor hoef je de meeste fruit en groente niet voor te snijden. Door de zogenaamde ‘cold spin technologie’ vindt er minder dan 1 graad warmteoverdracht plaats waardoor alle vitamines behouden blijven. En met een pulpcontainer van 3 liter kan je blijven juicen. Ook handig, het juicesysteem is verhoogd zodat het sap direct naar de 1.5L grote juicekan loopt. Daarnaast zit er een bijgevoegde druppelstop op zodat je geen smeerboel krijgt als je de kan weghaalt.

Gebruiksvriendelijk 

Met maar liefst 5 voorgeprogrammeerde one-touch-programma's -hallo gebruiksgemak- hoef je ’s ochtends alleen nog maar op de knop te drukken en voilà: je smoothie is zo klaar. En andere vernuftig voorgeprogrammeerde optie is het automatische reinigingsprogramma, handig dat je daar ook niet over na hoeft te denken. Gewoon een kopje sop er in en binnen een mum van tijd is je blender schoon en klaar voorde volgende keer. 

De hoogwaardige en goed vormgegeven 3X Bluicer Pro™ is niet alleen een eyecatcher in je keuken maar een handige, veelzijdige en praktische toevoeging voor je dagelijkse routine bij het maken van gezonde sappen en smoothies. Doordat je blenden en juicen kunt combineren kan je elke dag nieuwe creaties proberen. En dan is hij ook nog eens ruimtebesparend en gemakkelijk te reinigen, wij zijn fan. 

Info 

De 3X Bluicer Pro™ is verkrijgbaar bij geselecteerde retailers en online in de webshop voor € 459,90. 

Het favoriete recept van de redactie? Die vind je hier!

Redactie Lekker