Lekker logo
vlagBestellenInloggen

Chefkok Jef Schuur houdt symposium op Texel over SEAsonality

23 mei '23NieuwsRedactie Lekker

Of ze nu wild zijn of gekweekt in zee of in zoet water: overbevissing, klimaatverandering, kweekmethoden en andere uitdagingen maken het moeilijk om vis, schaal- en schelpdieren op verantwoorde wijze te consumeren en te serveren.

SEAsonality

Tags
  • Vissen
  • Duurzaam
  • Klimaatverandering
  • Overbevissing
  • Symposium
  • Bijjef
  • Jefschuur
  • Chefkok
Fotografie
  • Pexels
Lekker logo
Culinair genieten volgens de kenners van Lekker
Tip voor een restaurant?

Mail dan naar tip@lekker.nl

Ontvang onze nieuwsbrief
Menu
  • Home
  • Zoeken
  • Restaurants
  • Top 500
  • Nieuws
  • Inspiratie
  • NHGP
Algemeen
  • Contact
  • Adverteren
  • Colofon
Legal
  • Copyright
  • Voorwaarden
  • Disclaimer
  • Klantenservice
  • Privacy- en cookiebeleid
  • Home
  • Zoeken
  • Restaurants
  • Top 500
  • Nieuws
  • Inspiratie
  • NHGP

Restaurants zoeken



Waar wilt u eten?Wat wilt u eten?Hoe wilt u eten?

Inloggen

Wachtwoord vergeten?
Ik heb geen account

Registreren

Ga naar login

Wachtwoord resetten

Weet u het wachtwoord niet meer? Vul hieronder uw e-mailadres in. We sturen dan binnen enkele minuten een e-mail waarmee een nieuw wachtwoord kan worden aangemaakt.

Ga naar login