Nieuws

Chefs (R)Evolution

De derde editie van Chefs (R)Evolution, het Nederlandse Avantgarde Cuisine Festival, vindt op 18 en 19 september plaats

Chefs (R)Evolution

De derde editie van Chefs (R)Evolution, het Nederlandse Avantgarde Cuisine Festival, vindt op 18 en 19 september plaats in en rondom De Librije en Theater De Spiegel te Zwolle. Het festival wordt georganiseerd door Jonnie en Thérèse Boer van Restaurant De Librije en het team van Port Culinaire en Thomas & Carola Ruhl. De top van internationale chefs maken hun opwachting tijdens dit culinaire festival.

De presentatie is in handen van Hans Steenbergen, trendwachter en hoofdredacteur van Food Inspiration. Tijdens diverse kookdemonstraties geniet je van een ongekend culinair spektakel waarbij internationale topchefs hun keuken en persoonlijke kwaliteiten tonen. Daarnaast is het gratis BOERenmarkt XL toegankelijk, waarbij je op een laagdrempelige manier kennismaakt met Nederlandse producten en ingrediënten.

Wijn- & SpijspaleisSpeciaal voor de gastronomische liefhebbers ontwikkelt De Librije – in samenwerking met wijnleveranciers – bijzondere wijn- en spijscombinaties. Onder leiding van de beste chefs en sommeliers van Nederland en België wordt er een lunch samengesteld. Samen met hun sommeliers staan deze chefs aan het roer om een sensationeel zesgangenmenu te presenteren. Iedere chef & sommelier is verantwoordelijk voor een gang.

Zondag 18 september:
 Richard van Oostenbrugge: Bord´eau**,
Eric van Loo: restaurant Parkheuvel**,
Sidney Schutte: Librije’s Zusje Amsterdam**,
Michel van der Kroft: restaurant ’t Nonnetje**,
Hans van Wolde: Beluga**,
Maik Kuijpers: De Librije***.

Maandag 19 september:
 Edwin Vinke: De Kromme Watergang**,
 Gert de Mangeleer: Hertog Jan***,
 Jarno Eggen: De Groene Lantaarn**, 
Maik Kuijpers: De Librije***, 
Dick Middelweerd: Treeswijkhoeve**,
 Tim Raue: Tim Raue**.

ReserverenDe kosten van de geheel verzorgde lunch bedragen €200 p.p. Om te reserveren kun je je creditcardgegevens doorgeven (voor een aanbetaling van €100 p.p.). Mail hiervoor naar [email protected] of bel: 038-8530000.

Redactie Lekker