Nieuws

CHEFS ®EVOLUTION is terug

CHEFS ®EVOLUTION is terug van weggeweest! Na twee succesvolle edities in 2012 en 2014 zal op zondag 18 en maandag 19 sep

CHEFS ®EVOLUTION is terug

CHEFS ®EVOLUTION is terug van weggeweest! Na twee succesvolle edities in 2012 en 2014 zal op zondag 18 en maandag 19 september de derde editie van het culinaire foodfestival plaatsvinden. Net als de voorgaande jaren wordt CHEFS ®EVOLUTION rondom De Librije en Theater De Spiegel in Zwolle gehouden, mede georganiseerd door Jonnie en Thérèse Boer van De Librije.

Met het festival wil het duo gastronomisch genieten voor een zo breed mogelijk publiek toegankelijk maken. Dit jaar gaat CHEFS ®EVOLUTION weer van start met indrukwekkende kookdemonstraties onder leiding van internationale topchefs, een Wijn- & Spijspaleis verzorgd door de top van Nederlandse restaurateurs, leerzame kookwedstrijden, bijzondere wijnworkshops en de BOERenmarkt XL. Zo ontdek je tijdens het event de unieke kookkunsten van topchefs Virgilio Martínez Velíz en Magnus Ek en maak je kennis met met de (wijn)leveranciers en oud-chefs van De Librije. Kortom: dat wordt culinair genieten! Houd de website de komende tijd in de gaten voor meer informatie rondom het evenement.

Erbij zijn? Dat kan! Bestel je kaartjes via CHEFS ®EVOLUTION voor €49,95 per persoon per dag of €79,95 per persoon voor beide dagen. Voor de snelle beslissers zijn er ook Early Bird kaarten beschikbaar voor €44,95 per persoon per dag. De BOERenmarkt XL is gratis toegankelijk.

Redactie Lekker