Nieuws

Chef’s Switch Maastricht

In Maastricht vindt op 2 mei en 9 oktober Chef’s Switch plaats. Tijdens het evenement van Maastricht Culinair geniet je op één avond van het vakmanschap van twee chefs.

Chef's Switch

De eerste Chef’s Switch vindt plaats op donderdag 2 mei, bij Novo New Dining. Hier verzorgen chef Rodney Welters (Novo New Dining) en chef Gilbert von Berg (Château Neercanne) gezamenlijk een zesgangendiner. Op woensdag 9 oktober kookt Welters opnieuw met Von Berg, maar dan in de keuken van Château Neercanne. 

Rodny Welters
Rodny Welters, chef Novo New Dining.

Het idee voor de switch komt van Rodny Welters: “In Maastricht en omgeving werken zoveel getalenteerde chefs die veel van elkaar kunnen leren. Vanwege onder meer tijdgebrek en concurrentie gaan we echter nooit samen aan de slag. Daar wilde ik verandering in brengen, door chef-koks letterlijk uit te nodigen in elkaars keukens. Want vooral daar kunnen we elkaar inspireren en samen zorgen voor nieuwe culinaire ervaringen.” 

De unieke Chef’s Switch is voor beide restaurants €99 per persoon (inclusief drankjes). Reserveren voor 2 mei kan via 0031-432041169, voor 9 oktober via 0031-433251359.

Novo New Dining
Proef nieuwe culinaire ervaringen tijdens Chef's Switch.

Na de aftrap bij Novo New Dining en Chateau Neercanne volgen andere restaurants van Maastricht Culiniar. Op www.maastrichtculinair.com vind je een actueel overzicht van alle Chef’s Switches. 

Lekker500

Château Neercanne staat op plaats 77 in Lekker500 editie 2019. Benieuwd naar de recensie? De nieuwste uitgave is te bestellen via deze link.

Redactie Lekker

Credits

Tekst: Luc de Groot
Beeld: Maastricht Culinair, Novo New Dining, Château Neercanne

Tags

Chef's Switch, Maastricht