Nieuws

Ciel Bleu Guestronomy

In Ciel Bleu Guestronomy leer je de gezichten achter het succesvolle restaurant Ciel Bleu** in Amsterdam beter kennen. I

Ciel Bleu

In Ciel Bleu Guestronomy leer je de gezichten achter het succesvolle restaurant Ciel Bleu** in Amsterdam beter kennen. In dit tweede kookboek van het restaurant, vertellen Onno Kokmeijer, Arjan Speelman en Pasquinel Kolk over hun inspiratiebronnen, hoe ze elkaar hebben leren kennen en de kracht die hen verbindt. Naast kunstige foto’s en recepten (zoals: Rode Mul van ratatouille, scheermes en gerookte boter en Nougat met citrus, noten en cranberry), lees je in dit boek meer over het volledige team. Van leveranciers tot gastheren en -vrouwen én bekende ambassadeurs.

Meer informatie: okura.nl/guestronomy.

Hotel Okura Amsterdam€75ISBN 9789058565556Uitgever: Stichting kunstboek bvba

Redactie Lekker