Nieuws

Cocktailrecept Tess Posthumus: Dutch Coupe

Lekker deelt hét recept voor een cocktail met een vorstelijk tintje van bartender Tess Posthumus.

Cocktail Tess Posthumus

Lekker deelt hét recept voor een cocktail met een vorstelijk tintje van bartender Tess Posthumus. Secret ingredient? Oranjebitter!

DIT HEB JE NODIG

• 60 ml korenwijn

• 15 ml rode vermout

• 10 ml Cynar

• 1 dash sinaasappelbitters

• 1 dash oranjebloesemwater

• Sinaasappel om te garneren

COCKTAILGEREEDSCHAP

• Lange cocktaillepel

• Coupe-glas

ZO MAAK JE HET

1. Vul een mixing glas met ijsblokjes.

2. Schenk de korenwijn, rode vermout, Cynar, sinaasappelbitters en het oranjebloesemwater erbij.

3. Stir alle ingrediëntentotdat zich vorst op de buitenkant van het mixing

4. glas begint te vormen.

5. Strain de cocktail in het glas.

6. Garneer met een sinaasappelzest.

Tess-Posthumus-Cocktail

Het recept van De Dutch Coupe komt uit het boek Cocktails met Tess van bartender Tess Posthumus.

ISBN 9789048833375 | €25 | Carrera Culinair

Redactie Lekker

Credits

Beeld: Cocktails met Tess; Saskia Lelieveld

Tags

Tess Posthumus, Cocktailrecept, Dutch Coupe, Cocktails met Tess, Cocktails, Cocktailrecepten