Nieuws

Creativiteit op hoog niveau: een 6-sterren Drive-Thru! 

Een drive-thru op niveau en net weer even anders dan dat we gewend zijn, georganiseerd door vier topchefs uit Rotterdam en geheel corona-proof. 

De 4 topchefs

Eerder dit jaar schreven wij over Chefs Table in samenwerking met Droomparken, een van de georganiseerde en geheel corona-proof initiatieven van de Rotterdamse chefs Fred Mustert van Fred**, Erik van Loo van Parkheuvel**, Mario Ridder van Joelia* en Jos Grootscholten van Perceel*. Ze slaan opnieuw de handen ineen en komen nu met een geheel nieuw en uniek concept: een 6-sterren Drive-Thru! 

Naast de eigen culinaire initiatieven van iedere chef, zoals dinerboxer voor thuis, versterken zij met dit nieuwe concept elkaar in deze moeilijke tijden. Heerlijke coquilles, kreeftensoep of Bresse kip voor onderweg of thuis! Je hoeft de auto niet uit, want de brigades van de chefs brengen de gerechten aan de deur. Niet alleen de gasten zijn super enthousiast, ook de Rotterdamse voetbalclub Excelsior vond het een fantastisch idee en stelt daarom een stuk van eigen terrein beschikbaar voor dit unieke initiatief. 

Het is mogelijk om elk weekend, vanaf vrijdag 16:00, zelf een exclusief diner samen te stellen. Er is keuze uit acht losse gerechten. Deze zijn te verrijken met oesters, kaviaar, Pata Negra of een kaasplateau. Ook zijn er mogelijkheden voor bijpassende wijnen.

De gerechten kunnen worden besteld via www.chefstableontour.nl.  

Redactie Lekker