Nieuws

Culinair genieten, thuis aan de keukentafel

Het is helaas voorlopig niet mogelijk om te dineren bij de restaurants zelf. Om toch culinair te kunnen blijven genieten zijn de take away & delivery mogelijkheden van de restaurateurs een uitkomst! Vijf heerlijke mogelijkheden op een rijtje.

Oesters To Go - De Nederlanden

De Nederlanden – Vreeland

Een zeer luxe to go en een echte culinaire parel, deze Oesterproeverij van Wilco Berends van restaurant De Nederlanden. Een box gevuld met 12 oesters, verkrijgbaar in verschillende mogelijkheden: Dé Oesterproverij to go is te bestellen voor €75 en Dé Oesterproeverij to go Deluxe voor €120, met toevoegingen als een demi fles champagne, champagneglazen, BRU mineraalwater, waterglazen, vorkjes en servetten. 

Kijk hier voor meer informatie. 

Brass Boer Thuis – Zwolle 

Het is helaas niet mogelijk om te dineren bij Brass Boer Thuis, maar gelukkig wel mogelijk om thuis te genieten van de Brass Boer Family Box. Het meeste werk is al verricht, je hoeft enkel de finishing touch te geven aan de gerechten. De stappen hiervoor zijn duidelijk uitgelegd in een korte uitleg. De box bestaat uit verschillende voorgerechtjes, hoofdgerechtjes met bijgerechten en een dessert en is te bestellen samen met bijpassende wijnen. 

Kijk hier voor meer informatie. 

IDRW – Rotterdam 

Het Rotterdamse restaurant In Den Rustwat biedt een geheel coronaproof IDRW Experience aan, zodat je thuis culinair kunt genieten met alles erop en er aan.  Het chef-duo Gert Blom en Marcel van Zomeren komen bij je thuis koken en bereiden gedurende de avond een heerlijk diner. Van champagne tot aan oesters en de amuses en het dessert zullen niet ontbreken. Een bijpassend wijnarrangement behoort tot de mogelijkheden. Je hoeft zelf niets te doen, enkel genieten van de avond en de heerlijke gerechten. 

Kijk hier voor de mogelijkheden. 

De Loohoeve – Schoonloo 

De Loohoeve van Marleen en Jeroen Brouwer mag dan wel in Drenthe liggen, maar bezorgt sinds vorige week door héél Nederland (met uitzondering van de Waddeneilanden) de ‘Loohoeve voor thuis’-boxen. Zo kun je in het weekend thuis gastronomisch genieten. Er is keuze uit vier thuismenu’s en daar kunnen extra’s, champagne en bijpassende wijnen bij worden besteld. 

Kijk op www.deloohoeve.nl voor alle informatie. 

Orangerie De Pol – Doetinchem 

De restaurants mogen dan wel weer gesloten zijn, stopen met koken doen ze niet bij Orangerie de Pol. Mark Captein en Marjolein van der Ham bieden nu culinaire boxen aan: ‘Orangerie De Box’, zodat je thuis toch kunt genieten van de gerechten die normaal gesproken in dit prachtige restaurant in de Achterhoekse bossen worden geserveerd. Er zijn ook vegetarische mogelijkheden. 

Bestel jouw box hier

Redactie Lekker