Nieuws

Culinaire wereldtour in de KASerne

Vanuit de hele wereld komen topchefs op 2, 3 en 4 mei samen in Den Bosch voor het unieke evenement “Culinaire Wereldtour”, een reünie van internationale chefs.

culinaire wereldtour

Het idee komt van de chef-kok van KASerne, Marten Verelst, en zijn oud-collega’s van Deens sterrestaurant Noma, die zich sindsdien over de wereld hebben verspreid. De reünie start voor hen met enkele dagen inspiratie opdoen, waarna ze voor 50 gelukkige gasten drie dagen lang lunch- en dinerarrangementen zullen verzorgen bij Martens thuishonk, KASerne in Den Bosch.

Het belooft een gevarieerd evenement te worden met smaken van de hele wereld. De voormalig collega’s van Verelst zijn namelijk inmiddels werkzaam bij toprestaurants in alle hoeken van de wereld, zoals Rooh in de VS, Maaemo in Noorwegen of Astrid y Gaston in Peru. Maar ook internationale toeleveranciers hebben zich met veel enthousiasme aan het project gekoppeld. Elke chef neemt een gang voor zijn rekening, wat uiteindelijk neerkomt op 12 gangen per arrangement; elk een stop op de wereldreis die je laat proeven van de beste restaurants van over de hele wereld.

Op de website van KASerne kun je reserveren voor dit evenement. 2 mei staat in het teken van business, op deze dag krijgen bedrijven de gelegenheid een relatietafel te reserveren. Op 3 en 4 mei zijn de diners vanwege grote interesse helaas al volgeboekt, maar kun je nog een plaatsje aan tafel bemachtigen voor de lunch. Een arrangement kost €125, of €225 euro all-inclusive.

Redactie Lekker

Credits

Beeld: Devrimb / iStock

Tags

kaserne, wereld, topchef, den bosch, marten verelst

Gerelateerde artikelen