Nieuws

Culinairy friends: een culinaire beleving door twee families

Patrick van Zuiden van Restaurant, Hotel & Spa Savarin en Marko Karelse van Villa la Ruche, beiden aangesloten bij JRE – Jeunes Restaurateurs, slaan de handen ineen en voor een bijzondere culinaire beleving – Culinairy friends.

Marko Karelse en Patrick van Zuiden

"Friends become our chosen family!" – de perfecte omschrijving voor deze culinaire samenwerking tussen de restaurateurs Patrick van Zuiden van Restaurant, Hotel & Spa Savarin in Rijswijk en Marko Karelse van Villa la Ruche in Voorburg. Beide restaurants staan bekend als echte en hechte familiebedrijven: Marko samen met Erica en Patrick sament met Millie. Reden genoeg om de krachten, ook met de volgende generatie, te bundelen en samen op 8 november 2020 een gastronomisch diner te organiseren. 

Het arrangement bestaat niet alleen uit een gastronomisch 6-gangendiner, maar ook uit onder andere een warm welkom met een heerlijk glas champange, een luxe overnachting waarbij je ook kunt genieten van de spamogelijkheden in Cityspa Spavarin en gebruik kunt maken van badjassen, handdoeken en slippers. Bij het diner wordt een bijpassend wijnarrangement geschonken, samengesteld door de Nationale Hennessy Gastvrijheidsprijs-winnaar Sébastian van Zuiden (2018) en -deelnemer Gerrit de Koe (2020). De avond wordt afgesloten met koffie en theeservies en huisgemaakte friandises. Om deze overnachting goed af te sluiten: een live-cooking champagne-ontbijtbuffet. 

Het Culinairy friends-arrangement is te boeken voor €190 per persoon. Kijk hier voor meer informatie.

Redactie Lekker