Nieuws

Dan Hunter in RIJKS®

Topchef Dan Hunter is op 28 mei te gast bij RIJKS® voor een lunch and diner event samen met executive chef Joris Bijdend

Dan Hunter in RIJKS®

Topchef Dan Hunter is op 28 mei te gast bij RIJKS® voor een lunch and diner event samen met executive chef Joris Bijdendijk en zijn keukenchef Ivan Beusink. Tijdens zijn bezoek presenteert Hunter zijn boek Brae, vernoemd naar zijn restaurant in Australië.

Dan Hunter opende in 2013 restaurant Brae op een 12 hectare omvattende biologische boerderij in Birregurra, ten zuidwesten van Melbourne. Brae is een eigentijds restaurant waar gasten een interactie met de natuur ervaren en direct van het land eten. Het restaurant werkt met ‘regenerative farming techniques’ om het land constant te herstellen. Het restaurant staat op plek 44 op van The World’s 50 Best Restaurants.

RIJKS® nodigt een aantal keren per jaar een internationaal vermaarde gastchef uit. Sinds de opening van het museumrestaurant in november 2014 verwelkomden de RIJKS® chefs onder anderen Margot Janse, Jacques Pourcel, André Chiang, Tim Raue, Yotam Ottolenghi, Nick Bril, Virgilio Martínez, Fergus Henderson en Eelke Plasmeijer.

Beeld: RIJKS®

Redactie Lekker