Nieuws

De Heer Kocken sluit de deuren

Na 22 jaar het sterrenrestaurant in Vught te hebben gerund stoppen John Kocken en Kirsty de Heer-Kocken in maart of april 2020 met hun restaurant. Wat de toekomstplannen van het culinaire echtpaar zijn is nog niet bekend.

De Heer Kocken

De Heer Kocken in Vught is al jaren te vinden in Lekker500 en heeft zich ook in editie 2020 met een mooie notering weten te vestigen in de gids. Toch heeft het echtpaar besloten dit jaar te stoppen met het restaurant. ‘Wij gaan iets doen! We gaan het echt doen ook al vinden we het doodeng! John en ik gaan stoppen met De Heer Kocken as it is!’ aldus De Heer. 

De exacte nieuwe plannen van het echtpaar staan nog open. Waarschijnlijk komt de focus te liggen op catering, kookclinics en private dining, maar de specifieke plannen zijn hier nog niet voor gemaakt. Het pand waar het restaurant in gevestigd is staat sinds deze week in de verkoop maar wordt uit de verkoop gehaald wanneer het niet voor juni 2020 is verkocht. Dan worden er weer nieuwe plannen gemaakt. Dat er samen aan een nieuwe professionele toekomst in de culinaire wereld gewerkt gaat worden is het enige dat vast staat. 

Redactie Lekker