Nieuws

De Limonadefabriek sluit na 18 jaar haar deuren

Het is voor Erik Hermans het einde van een droom. Na achttien jaren heeft hij afgelopen zondag de deuren van De Limonadefabriek definitief moeten sluiten.

De Limonadefabriek

Op de redactie van Lekker ontvingen wij het nieuws dat Erik Hermans na velen jaren de deuren van De Limonadefabriek in Streefkerk achter zich dicht moet trekken. Het restaurant heeft vele jaren in Lekker500 gestaan en stond in de afgelopen editie op de 90ste plaats in de Top-100 van Lekker500 2020. Hermans laat weten door verschillende omstandigheden te moeten besluiten geen toekomst meer te zien in het verder runnen van De Limonadefabriek. 

“Het is mooi geweest, maar het is vooral genoeg geweest. Aan een droom is een eind gekomen. Een droom die kort na de eeuwwisseling begon toen we met groot enthousiasme en ambitie aan het avontuur begonnen in de oude Limonadefabriek. Een krakkemikkig houten chalet op een ponton in de jachthaven van Streefkerk, dat na tien jaar plaats zou maken voor de prestigieuze nieuwbouw van nu met z’n verrassende architectuur en een zee van licht en ruimte. Dromen hebben soms een abrupt einde. Dat is de harde werkelijkheid van het leven om ons heen en dan heeft klagen niet zo veel zin”, aldus Erik Hermans.

 

Redactie Lekker