Nieuws

De Loohoeve verhuist naar nieuwe locatie

Restaurant De Loohoeve* van Jeroen en Marleen Brouwer in het Drentse Schoonloo verhuist naar een nieuwe locatie in Noord-Nederland. Wanneer het restaurant gaat openen op de nieuwe locatie is nog niet bekend.

de loohoeve

In 2015 kreeg het echtpaar de kans om De Loohoeve over te nemen. Jeroen: “Ik was er als chef in loondienst sinds 2013 en het was altijd al onze droom om een eigen restaurant te hebben. Hier hebben we onze ambities voor een restaurant op topniveau waar kunnen maken en hebben we geleerd om te ondernemen, daar zijn we enorm dankbaar voor.” Toch is het tijd om verder te kijken.

Op de huidige locatie hebben Jeroen en Marleen naast het restaurant 12 hotelkamers en een perceel van ruim 7000 vierkante meter. Hun ambitie om op een nog hoger niveau te koken is niet te combineren met alle tijd en energie die gaat zitten in het hotel en het onderhoud van de locatie. Marleen: “Inmiddels hebben we een nieuwe locatie gevonden waar we ons volledig kunnen focussen op ons restaurant en waar we flinke stappen vooruit kunnen zetten. De locatie kunnen we nog niet bekendmaken, maar we blijven in het noorden van Nederland.”

Jeroen en Marleen Brouwer
Jeroen en Marleen Brouwer van De Loohoeve.

Te koop

Het huidige restaurant met hotel en woonhuis staat te koop, als de locatie in Schoonloo verkocht is, zal meer duidelijk worden over de datum van verhuizing.

Lekker500

De Loohoeve staat op plek 83 in de Top-100 van Lekker500 editie 2019. Het jaar ervoor kwam het restaurant van Jeroen en Marleen binnen in de Top-100 op plek 100. Hier lees je meer over het restaurant. Lekker500 editie 2020 ligt eind oktober 2019 in de winkels.

Redactie Lekker