Nieuws

Dé powervrouwen-menubox van Da Vinci X Sun by Zarzo

Het is Internationale Vrouwendag! Daarom brengen Da Vinci in Maasbracht en Sun by Zarzo in Eindhoven een bijzondere menubox uit met gerechten van beide restaurants, die zijn samengesteld door de twee powervrouwen: Margo Reuten en Sunny Devens. 

Da Vinci X Sun by Zarzo

Geheel in het teken van Internationale Vrouwendag lanceren Margo Reuten van Da Vinci* in Maasbracht en Sunny Devens van Sun by Zarzo* in Eindhoven een gezamenlijke culinaire menubox. De box bestaat uit twee gerechten van SVH Meesterkok Margo Reuten en twee gerechten van gastvrouw Sunny Devens. Het duo laat je met deze box genieten van een bijzondere gastronomische ervaring. 

“Sunny en ik zijn al jaren goede vrienden en we delen de liefde voor reizen, design, lekker eten en champagne. Het idee om een gezamenlijke menubox te maken ontstond spontaan en we besloten om onze favorieten samen te voegen tot een afhaalmenu. In ons powervrouwenmenu eet je het beste van twee restaurants, proef je onze liefde voor eten en ervaar je onze vriendschap. De gerechten zijn vanzelfsprekend wat eenvoudiger uitgevoerd dan we normaal in de restaurants serveren, maar ze zijn voor wat betreft smaakbeleving helemaal in stijl. De carpaccio Pietjesveld met truffel is een klassieker uit mijn keuken en een ode aan mijn vader. Ook de zeetong met langoustine is een signatuurgerecht van Da Vinci,” aldus Margo. 

Sunny laat weten: “Het op het karkas gebraden piepkuiken is een echte Sun by Zarzo classic die we in dit menu serveren met paddenstoelen en een aardappel gevuld met duxelles. Als dessert is er een superlekker taartje van chocolade met framboos en pijnboompitjes. Verder zit er wat Ibéricoham bij om lekker bij het aperitief te snoepen en brood en boter. Alle gerechten zijn thuis zo op tafel te zetten en het tussen- en hoofdgerecht hoeft alleen even in de oven opgewarmd te worden. In elke box zitten twee cadeautjes als dank voor de bestelling. Van Margo is er een blikje met marshmallows en van ons het private label Zarzo-zeezout.” 

Wijn

Maak de box helemaal af met de wijnen die SVH Meestergastheer Petro Kools selecteerde voor bij de gerechten van Margo en de wijnen die chef-kok Adrian Zarzo selecteerde voor bij de gerechten van Sunny. 

Bestel de powervrouwen-menubox! 

De culinaire box met een 4-gangenmenu en twee cadeautjes is verkrijgbaar voor €60,- per persoon en per twee personen te bestellen. Daarnaast kun je bijpassende wijnen bestellen. Je bestelt de box via www.margo-thuis.nl of www.zarzobestellen.nl en is af te halen op 13 maart bij Da Vinci in Maasbracht, inclusief meet & greet met Margo, Petro & Sunny en Adrian, of bij Sun by Zarzo in Eindhoven. Ook is het mogelijk om de box op 14 maart af te halen in Eindhoven bij Sun by Zarzo waar op die dat ook de meet & greet plaats zal vinden.     

Redactie Lekker