Nieuws

Debbie Küpers nieuwe sommelier Carelshaven

Debbie Küpers is per 1 januari 2019 de nieuw maître-sommelier bij Restaurant Carelshaven van Alco en Evelyn van Berkel in Delden. Ze verlaat Restaurant De Bloemenbeek, waar ze tien jaar lang werkzaam was.

Carelshaven

Eigenaar van Carelshaven Alco van Berkel wil met Debbie de zwarte brigade naar een hoger niveau tillen. Debbie zal samen gaan werken met haar partner Daniël Nijkamp, die sinds twee jaar de chef de cuisine is van Carelshaven. Samen met vinoloog Erwin Lansing zal ze de wijnkaart van het restaurant gaan beheren, waar 200 wijnen op te vinden zijn.

Over Debbie Küpers

Küpers volgde de Middelbare Hotelschool en de opleiding Gastronoom-Sommelier aan de Academie voor Gastronomie van Peter Klosse. Daarnaast deed ze ook verschillende andere wijnopleidingen. De afgelopen tien jaar vervulde ze de functie van maître d’hôtel en maître-sommelier bij Restaurant De Bloemenbeek.

Carelshaven in Lekker500

Ook dit jaar is Restaurant Carelshaven te vinden in Lekker500. Benieuwd naar de recensie? Lekker500 editie 2018 is verkrijgbaar in de winkels of online te bestellen via deze link.

Redactie Lekker

Credits

Tekst: Ella Grit
Beeld: Carelshaven

Tags

Carelshaven, Debbie Küpers, Delden, Evelyn van Berkel, Alco van Berkel