Nieuws

Derde editie FOODFEST Cadzand op 4 juni

Na een succesvolle eerste en tweede editie van FOODFEST Cadzand organiseert Inspired Events, met Pure C’s Syrco Bakker aan het roer, een derde editie van het culinaire festival op 4 juni.

Foodfest Syrco Bakker Pieter D'Hoop

FOODFEST richt zit dit jaar extra op Zeeland, thuishonk van organisatoren Sergio Herman en Syrco Bakker. De provincie heeft volgens hen vele topproducten te bieden, die tijdens FOODFEST in het zonnetje zullen worden gezet. Sergio: “Zowel uit de zee als van het land is de rijkdom aan fantastische producten van onschatbare waarde en die trots willen we met u allemaal delen!” Tijdens het festival kun je kennismaken met deze unieke producten. 

Voor deze derde editie is ook iets nieuws bedacht: Heroes of Oud Sluis. Enkele oud-collega’s van Sergio en Syrco worden uitgenodigd, die intussen elders in Nederland en België of zelfs ver daarbuiten aan het werk zijn. Samen gaan ze aan de slag met die bijzondere Zeeuwse producten, om unieke gerechten te creëren zoals je ze alleen in Zeeland vindt.

Tickets voor het evenement kosten €22,50 in de voorverkoop, en zijn via deze link te koop. Hier vind je ook de mogelijkheid om tegen een gereduceerd tarief consumptiemunten in te slaan. Wees er tijdig bij want er is maar een beperkte capaciteit.

Redactie Lekker

Credits

Beeld: Pieter D'Hoop

Tags

sergio herman, syrco bakker, foodfest, cadzand, festival, culinair