Nieuws

Derde editie Smaak aan Zee

Dit jaar vindt de derde editie van Smaak aan Zee plaats. Van 21 t/m 23 juni in Brouwersdam en van 22 t/m 25 augustus in Ouddorp Duin.

Smaak aan Zee

Op de festivals vind je verschillende foodtrucks, entertainment en divers muzikaaltalent. De foodtrucks bieden een ruim aanbod van verschillende keukens. Van streekgerechten tot sushi en pizza, tijdens Smaak aan Zee heb je een uiteenlopende keuze aan internationale smaken. 

Op het Sport en Beweegplein zorgt het festival voor unieke attracties voor jong en oud. Voor vijf euro kun je een dag lang onbeperkt gebruik maken van de klimtoren, stormbanen, springkussens en bungee trampolines. Voor de kleine kinderen is er ook een draaimolen en een schommelschip.

Smaak aan Zee bevindt zich pal aan de Noordzee en midden in de natuur. Het festival hanteert daarom een ‘No-Waste’-beleid. Samen met de gemeente Goeree-Overflakkee heeft Smaak aan Zee de handen ineen geslagen om afvaleilanden te realiseren waar je plastic en restafval kunt scheiden. Daarnaast werkt het festival met een eigen glas, die je bij aankoop van je eerste drankje voor €1,50 krijgt. Verder is de toegang tot beide Smaak-festivals gratis.

Meer informatie over het festival vind je op de website.

Redactie Lekker