Nieuws

Deze chefs zijn geïnaugureerd tijdens Grand Gala des Patrons

Met de toetreding van Ronald van Roon, Dennis Huwaë, Richard van Oostenbrugge en Thomas Groot, bewijst het culinaire genootschap Les Patrons Cuisiniers ook bij de jonge chefs tot de verbeelding te spreken.

Les Patrons Cuisiniers

Les Patrons Cuisiniers verwelkomden de vier nieuwe leden tijdens de vijfde editie van Grand Gala des Patrons. De lustrumeditie trok een recordaantal van 360 gasten. Tijdens dit feestelijke evenement komen alle Patrons één keer per jaar samen om gezamenlijk een zesgangendiner te koken. De krachten werden gebundeld in Grand Hotel Amrâth Kurhaus waar de gasten konden genieten van een zeven uur durende goed gevulde avond met heerlijke creaties en verrukkelijke bijpassende wijnen. 

Les Patrons Cuisiniers

Traditiegetrouw worden de nieuwe leden elk jaar tijdens Grand Gala des Patrons geïnaugureerd. Dit jaar zijn dat maar liefst vier nieuwe leden, Ronald van Roon van Calla’s in Den Haag, Dennis Huwaë van Daalder in Amsterdam en Richard van Oostenbrugge en Thomas Groot van 212 in Amsterdam. Voor de redactie van Lekker bekende namen, aangezien alle restaurants ook zijn opgenomen in Lekker500 editie 2020. 

Redactie Lekker