Nieuws

Dinner at the Parc

Het historische landgoed Parc Broekhuizen in Leersum organiseert dit weekend het 4-daags gastronomisch evenement Dinner

Dinner at the Parc

Het historische landgoed Parc Broekhuizen in Leersum organiseert dit weekend het 4-daags gastronomisch evenement Dinner at the Parc. Hierbij laten de meest invloedrijke chefs van over de hele wereld hun culinaire kunsten zien.

Na een restauratie van bijna twee jaar werd in december 2016 het authentieke landgoed heropend. Tijdens het evenement zullen tien van ’s werelds meest vooraanstaande chefs samen met de de topchef van Parc Broekhuizen, Marco Westmaas, hun signature gerechten bereiden. Het event wordt afgesloten met een Kitchen Party, waarbij maar liefst negen top-chefs op één avond in de keuken van Parc Broekhuizen samenkomen om hun unieke stijl, smaak en beleving te laten proeven aan hun gasten. Tijdens de 4-daagse worden er meer dan 150 unieke wijnen van bekende huizen en net ontdekte domeinen van over de hele wereld gepresenteerd door wijnleverancier Résidence Wijnen.

Dinner at the Parc vindt plaats van 10 tot en met 13 maart. Het volledige programma is te vinden op dinnerattheparc.com.

Gepubliceerd op: 9 maart 2017

Redactie Lekker