Nieuws

Dit is het enige vijfsterrenhotel van de Waddeneilanden

Bij Jef Restaurant & Hotel in Den Hoorn op Texel heeft het hoogste aantal sterren toegekend gekregen. Het hotel mag zich dan ook vanaf nu het enige vijfsterrenhotel van de Nederlandse Wadden noemen.  

Bij Jef Restaurant & Hotel

Bij Jef Restaurant & Hotel van Jef Schuur en Nadine Mögling, dat in het Texelse Den Hoorn ligt, heeft een mooie nieuwe onderscheiding ontvangen. Het hotel, lid van Relais & Chateaux, dat uitsluitend uit suites bestaat, kreeg het hoogste aantal sterren toegekend door Hotelsterren. Door deze bijzondere onderscheiding is Bij Jef Restaurant & Hotel het enige hotel op de Nederlandse Waddeneilanden. 

Jef Schuur, eigenaar en patron cuisinier van Bij Jef* (nummer 25 in de Top-100 van Lekker500), laat weten: “We mogen ons sinds dit jaar het eerste en enige vijfsterrenhotel op de Nederlandse Wadden noemen. Dat geeft wel een beetje aan hoe bijzonder dat is en dat vinden wij zelf ook. Dat niet alleen ons restaurant, maar ook ons hotel erkend wordt voor de service die we verlenen, daar werkt ons hechte team voor en achter de schermen keihard voor en daar zijn Nadine en ik supertrots op.”

 

Over Hotelsterren

De beoordeling wordt uitgevoerd door Hotelsterren. Hotelsterren is een initiatief van Koninklijke Horeca Nederland en is lid van Hotelstars Union. De houder van de Europese Hotel Classificatie is Hotelstars Union en beschikt dus over alle officiële classificatie gegevens van logiesverstrekkers.

Redactie Lekker