Nieuws

DWDD Kookt met Kranenborg

“Gerechten uit de klassieke haute cuisine die op bijna geen enkele kaart meer te vinden zijn, omdat het vakmanschap en d

DWDD Kookt met Kranenborg

“Gerechten uit de klassieke haute cuisine die op bijna geen enkele kaart meer te vinden zijn, omdat het vakmanschap en de kennis ontbreken om ze nog te maken.” Zo klinkt er elke keer uit de mond van Matthijs van Nieuwkerk als chef Robert Kranenborg met een nieuw gerecht aan tafel schuift. Het begon op de DWDD-redactie ooit als ‘ideetje’ voor de feestdagen, maar is inmiddels uitgegroeid tot een vaste rubriek in De Wereld Draait Door.

DWDD Kookt met Kranenborg is een verzameling van alle gerechten die tot nu toe in het televisie-programma voorbij zijn gekomen. Stuk voor stuk verloren recepten die door Kranenborg en andere chefs weer het daglicht zien. Droom weg bij smaakmakende gerechten zoals canard à la presse, lièvre à la royale en cervelas de fruits de mer. Ontdek de culinaire geschiedenis en waag zelf ook een poging om het te maken. En zoals Matthijs zou zeggen: aan tafel!

Prijs: €24,99

ISBN: 9789021460588

Uitgeverij: Kosmos Uitgevers

Redactie Lekker