Nieuws

Een eerbetoon aan gastronomie en kunst

Gastronomie en kunst worden op 16 november samengebracht door internationaal gerenommeerd driesterren chef Alain Passard (Arpège Restaurant***) en chef Bas van Kranen (Restaurant Bord’Eau*) tijdens een exclusief diner in Restaurant Bord’Eau.

kunst

De samenwerking tussen Passard en Van Kranen laat zich deze avond op verschillende manieren zien. Zo zal Van Kranen een 6-gangen menu samenstellen geïnspireerd op tekeningen van het nieuwe boek van Alain Passard: ‘Recepten van Alain Passard. De driesterren chef die groenten de hoofdrol geeft’.

Alain Passard

Deze avond gaat verder dan enkel gastronomische invulling. De gasten zullen getuige zijn van een intiem symposium tussen de gangen door waar Passard inzicht zal geven in zijn creatieve denkwijze, zijn artistieke kant en wat groenten voor hem betekenen in zijn gerechten. Het symposium wordt geleid door niemand minder dan de Franse chef Alain Caron. Deze bijzondere avond vol inspiratie, waar creativiteit en techniek samenkomen is een ode aan culinaire kunst.

Bas van Kranen
Redactie Lekker