Nieuws

Een lekker Pinksterweekend met Taste of Amsterdam

Tijdens de pinksterdagen genieten van heerlijke gerechten? Dat kan op het restaurantfestival Taste of Amsterdam! In het

Een lekker Pinksterweekend met Taste of Amsterdam

Tijdens de pinksterdagen genieten van heerlijke gerechten? Dat kan op het restaurantfestival Taste of Amsterdam! In het pinksterweekend van vrijdag 2 tot en met maandag 5 juni zetten Nederlandse topchefs de pannen op het vuur in het Amstelpark in Amsterdam.

Het is de negende editie van het foodfestival. Onder andere restaurant Blauw, The Roast Room, Visaandeschelde, The French Connection en Pikoteo zullen hun kookkunsten vertonen. Er is niet alleen veel te proeven op Taste, maar ook veel te doen. Thuischefs kunnen zelf achter het fornuis stappen, masterclasses volgen of kookdemonstraties van Nederlands’ bekendste chefs bezoeken. De ware hobbykok kan de pannen op het vuur  zetten bij de befaamde AEG Mysterybox Challenge en Taste opent voor de tweede keer het AEG Baking Lab, waar thuisbakkers de broodjes, koeken en taarten bruin bakken onder leiding van meesterbakker Edwin Klaasen. Voor de dorstige proevers zijn er wijnproeverijen of spirit workshops waar er veel wordt geleerd over dranken en hun geschiedenis.

TicketsTickets voor Taste of Amsterdam zijn online voor €12,- (inclusief boekingskosten) te bestellen. Een kaartje is geldig voor één van de vier dagen, op een dag naar keuze. Een passe-partout (€22) geeft toegang tot alle dagen. Tickets voor Taste of Amsterdam zijn te koop via www.tasteofamsterdam.com

Redactie Lekker