Nieuws

Een stuk wijzer!

Door alle bomen zie je soms het bos niet meer. Waar te beginnen met al die voedseltrends, tips, tegenstrijdige meningen

Een stuk wijzer!

Door alle bomen zie je soms het bos niet meer. Waar te beginnen met al die voedseltrends, tips, tegenstrijdige meningen en onderzoeken… Wat kan wel en wat absoluut niet? Hoeveel eieren mag je per dag eten? Zijn noten echt zo gezond? En aardappels dan? Het wetenschappelijke boek Eet als een expert dat onlangs is verschenen van online platform I'm a Foodie geeft antwoord op deze vragen en (veel) meer! Enneh, dit boek is zeker betrouwbaar. De schrijfsters (Marijke Berkenpas, Gaby Herweijer, Jolien Klamer en Liesbeth Smit) hebben alle vier een academische opleiding als voedingskundige of gezondheidswetenschapper gevolgd. En weet je waar wij ook erg blij van worden? De overzichtelijke weekplanner aan het einde van boek. Met inspiratie van dag tot dag om gevarieerd en gezond te koken! Eet als een expert bevat meer dan 150 recepten, inspiratie voor ontbijt, lunch, avondeten en tussendoortjes.

€19,99ISBN 9789021561523Kosmos uitgevers

Redactie Lekker