Nieuws

Een vorstelijke overnachting bij Central Park Voorburg

Stel je voor: wakker worden in een stijlvolle suite met uitzicht op het park, gastvrijheid op hoog niveau en aanschuiven voor een fine dining. Heerlijk! Laat je koninklijk in de watten leggen tijdens een luxe (mini)vakantie bij Central Park Voorburg.

Central Park Voorburg

Het stijlvolle boetiekhotel dat zich bevindt in een historisch rijksmonument wordt omringd door groen, rust en ruimte en is de perfecte plek om geheel tot rust te komen tijdens een royale overnachting. Om die beleving van de gast nog beter te maken heeft mede-eigenaar en directeur Joey de Kruijf deze lockdown niet stilgezeten, maar de kans aangegrepen om het hotel onder handen te nemen. De receptie en de bar hebben een gehele make-over gekregen en de bamboevloer op de begane grond is compleet gerenoveerd. Daarnaast is al het glaswerk vervangen en heeft het gas in de keuken plaats gemaakt voor inductie, als een belangrijke stap richting meer duurzaamheid. Tot slot zijn er verschillende gastronomie- en hospitality-trainingen georganiseerd om de kennis van het personeel te verbreden. 

Central Park Voorburg telt 14 luxe suites en kamers met uitzicht over de prachtige tuin en het groen uitgestrekte het park. Je kan ervoor kiezen om lekker de hele dag in het Hästens droombed te blijven liggen en roomservice te bestellen of de mooie omgeving te verkennen, zoals het historische Huygenskwartier in Voorburg of de stad Den Haag. 

Maak de fijne overnachting helemaal af met een 'fine dining experience', want ook daarvoor ben je bij Central Park Voorburg aan het juiste adres. Een diner bestaande uit meerdere gangen met seizoensgebonden producten en de keuze uit meer dan 1000 wijnen.

Meer weten over deze vorstelijke overnachting? Kijk op www.centralparkvoorburg.com.

Redactie Lekker