Nieuws

Een warme nieuwjaarsduik met Joris Bijdendijk en Brandt & Levie

Begin het jaar 2021 goed met een warme nieuwjaarsduik en een heerlijke kom snert van Joris Bijdendijk en Brandt & Levie. Geen koude duik, maar een heerlijk momentje voor jezelf.

Joris Bijdendijk en Samuel Levie

In november lanceerde Joris Bijdendijk, chef-kok van restaurant RIJKS®, samen met Brandt & Levie erwtensoep in blik: SNERT. Een ode aan dit typisch Hollandse wintergerecht. Smaakvolle erwtensoep uit blik, vol met verse groenten en rookworst van Brandt & Levie. Dit succesvolle concept leidde tot een volgende stap: de corona-proof nieuwjaarsduik. 

Op 1 januari om 18:00 gaat deze warme nieuwjaarsduik, georganiseerd door SNERT, live via het interactieve platform SemiFest Live. Presentatrice Nellie Benner traot de duik af en Joris Bijdendijk en Samuel Levie laten zien hoe je zelf snert maakt. Om deze innovatieve nieuwjaarsduik compleet te maken kan iedereen het SNERT-nieuwjaarsduikpakket bestellen. Je ontvangt een blik SNERT, een muts én een donatie aan de voedselbank. 

Het afgelopen jaar was een absoluut snertjaar dat voelde als een lange, koude douche. Dus laten we 2021 anders beginnen: met een lekker warm bad (een warme douche mag ook!). Dat is toch veel lekkerder dan een koude duik. Én in een warm bad geniet je tegelijkertijd van een heerlijk kommetje SNERT”, aldus Joris Bijdendijk. 

Je bestelt het SNERT-nieuwjaarsduikpakket via snertsoup.com.

Redactie Lekker

Tags

SNERT, Joris Bijdendijk, Brandt & Levie, Samuel Levie