Nieuws

Een zoete inval: eerste dessert only restaurant van Nederland opent!

Het klinkt als de hemel op aarde: een restaurant dat alleen desserts serveert. Vanaf eind juli is het dan ook mogelijk en opent het eerste dessert only restaurant van Nederland, De Dessertclub, op het Zwitsalterrein in Apeldoorn. 

De Dessertclub

Het concept was al eerder een groot succes in New York en Berlijn, maar bestond nog niet in Nederland. Organisator Tim Koldenhof en meesterpatissier Bart de Gans, winnaar van de lekkerste bonbon in 2012 en jurylid bij zowel nationale als internationale vakwedstrijden, brengen daar met deze unieke culinaire ervaring verandering in. Vanaf 23 juli kunnen gasten voor €55,- genieten van een 7-gangendessertmenu in De Dessertclub, dat tot en met begin september is geopend. 

Tim Koldenhof laat weten dat De Dessertclub een dessertmenu vol verrassende creaties en smaakexplosies aanbiedt. “Het Zwitsalterrein in Apeldoorn wordt hiervoor tijdelijk omgebouwd tot een uniek restaurant. Gasten kunnen alleen deze zomer langskomen voor deze bijzondere culinaire ervaring!” 

Desserts alleen maar zoet? Bart de Gans bewijst het tegendeel, want alles komt voorbij. Van zoet tot hartig. “De desserts zijn lang niet alleen maar zoet, maar bevatten ook voldoende hartige elementen waardoor we een juiste balans creëren door de avond heen. We maken in de gerechten zoveel mogelijk gebruik van natuurlijke suikers en zoetstoffen uit de pure ingrediënten. Hierdoor voorkomen we een suikerbom en krijgen onze gasten een variatie aan desserts”, aldus De Gans. 

Kijk voor meer informatie en reserveringsmogelijkheden op www.dessertclub.nl.

Redactie Lekker