Nieuws

Eerbetoon aan Lucas Rive van collega-chefs

Collega-chefs, maar voornamelijk vrienden, van de overleden Lucas Rive brengen een eerbetoon aan de topchef door hun signatuurgerechten beschikbaar te stellen aan restaurant Lucas Rive in Hoorn.

Lucas Rive

Het Lucas & Friends menu zal vanaf 10 maart op de kaart staan bij restaurant Lucas Rive. ‘Als eerbetoon, maar vooral uit pure vriendschap, zullen de komende periode verschillende topchefs samen met de brigade van Lucas een prachtig 6-gangen menu samenstellen gebaseerd op de filosofie van Lucas: culinaire creaties met herkenbare ingrediënten van optimale kwaliteit’ schrijft restaurant Lucas Rive op hun social media. Het menu zal bestaan uit drie gangen van Rive zijn gerechten, en drie gerechten van gast-chefs. Ron Blaauw is de eerste gastchef die gaat samenwerken met de brigade van Lucas Rive. 

Lucas Rive overleed op 25 december op 57-jarige leeftijd na een kort ziekbed. De SVH Meesterkok heeft zich jarenlang ingezet als chef-kok bij De Bokkedoorns en begon in 2013 samen met zijn vrouw restaurant Lucas Rive in Hoorn. 

Redactie Lekker