Nieuws

Feestelijke lancering Lekker500 en bekendmaking winnaar Nationale Hennessy Gastvrijheidsprijs 2019

Nog 11 dagen en dan is het tijd voor de feestelijke lancering van Lekker500. Dit jaar wordt de nieuwe editie gepresenteerd in De Kapel van Hotel Arena, in samenwerking met de Nationale Hennessy Gastvrijheidsprijs.

event

Op 28 oktober wordt de nieuwe editie van Lekker500 gepresenteerd. De hoogste nieuwe binnenkomer, de grootste stijger en de gehele Top-10 zullen in het zonnetje worden gezet. Tijdens dit feestelijke evenement zal het social media team van Lekker je de hele dag op de hoogte houden, van de voorbereidingen tot aan de onthulling van dé restaurantgids van Nederland. Kun je dus niet wachten om erachter te komen wie dit jaar de nummer 1 is? Hou dan op 28 oktober onze social media goed in de gaten!

De lancering van Lekker500 is deze dag niet het enige hoogtepunt. Na een lange strijd om het kampioenschap wordt er op deze avond eindelijk bekend gemaakt wie de winnaar is van de Nationale Hennessy Gastvrijheidsprijs 2019. Er hebben 10 finalisten gestreden voor deze titel, maar wie deze uiteindelijk in de wacht sleept, daar komen we op 28 oktober achter.

Lekker500 ligt 29 oktober in de winkel en is nog een paar dagen online te bestellen zonder verzendkosten.

Redactie Lekker