Nieuws

Bourgondisch genieten in Kannen & Kruiken

De zon op je bol en een heerlijk glas wijn of bier in je hand - dat is waar het festival Kannen & Kruiken voor is bedacht.

Niels de Vries / Kannen & Kruiken

Speciaalbier- en Wijnfestival Kannen & Kruiken komt er weer aan! Meerdere dagen compleet in het teken van het lekkerste bier en de beste wijntjes, op verschillende locaties: van 9 t/m 12 augustus in Amersfoort, van 21 t/m 23 september in Maastricht, en met dit jaar Zwolle als nieuwe bestemming, waar je in het Pinksterweekend (18 t/m 21 mei) terecht kunt. Het unieke festival verzamelt bierbrouwers en wijnmakers uit alle hoeken van het land (en daarbuiten), om fijnproevers, hobbysommeliers en andere liefhebbers allerlei nieuwe en lekkere dranken te laten ervaren.

De organisatoren van Kultlab, ook bekend van foodfestival Lepeltje Lepeltje en festivals als Into the Woods en Wildeburg, bieden om de sfeer compleet te maken bovendien de ruimte aan bijpassende eetgelegenheden zoals verschillende mobiele keukens - zo kan de bezoeker experimenteren met de perfecte wijn-spijncombinatie. De begeleidende live optredens maken de festivalsfeer helemaal compleet.

Het evenement is vrij toegankelijk voor alle leeftijden, zelfs de hond mag mee. Het is nog mogelijk om je bierbrouwsels, wijnlabel of mobiele keuken aan te melden voor het festival, kijk daarvoor en voor meer informatie op de website van Kannen & Kruiken

Redactie Lekker

Credits

Beeld: Niels de Vries / Kannen & Kruiken

Tags

festival, food, speciaalbier, wijn, evenement, kannen , kruiken