Nieuws

Filmspektakel bij ONE

Op maandag 14 maart kunnen bezoekers bij restaurant ONE in Roermond een speciale voorpremiĆØre van Noma my perfect storm

Filmspektakel bij ONE

Op maandag 14 maart kunnen bezoekers bij restaurant ONE in Roermond een speciale voorpremière van Noma my perfect storm bekijken. Deze documentaire gaat over ‘het beste restaurant van de wereld’ en haar chef René Redzepi. Edwin Soumang van ONE en Jan Marrees van Bretelli (Weert) zorgen voor een culinaire invulling.

Noma in het Deense Kopenhagen is volgens velen het beste restaurant van de wereld. Chef René Redzepi wordt door journalisten en critici geprezen om zijn creatieve gerechten. Het restaurant trekt gasten van over de hele wereld. Daartoe aangezet door nieuwsgierigheid en ontzag voor het wonder van de Scandinavische keuken, ook wel bekend als Nordic Cuisine. De documentaire Noma my perfect storm van Magnolia Pictures heeft het verhaal van Redzepi en Noma vastgelegd. De chef biedt een kijkje in zijn keuken, maar vertelt ook over de ontberingen die horen bij het runnen van een restaurant op het hoogste niveau en hoe moeilijk het is om dat niveau te handhaven.

Reserveren kan via www.restaurantone.nl/shop.

Redactie Lekker