Nieuws

Fooddocumentaire Ants on a Shrimp

Vanaf 1 september is de fooddocu Ants on a Shrimp van de Nederlandse journalist Maurice Dekkers in de bioscopen te zien.

Fooddocumentaire Ants on a Shrimp

Vanaf 1 september is de fooddocu Ants on a Shrimp van de Nederlandse journalist Maurice Dekkers in de bioscopen te zien. Een documentaire over toprestaurant Noma en zijn beroemde en charismatische chef-kok René Redzepi.

Een van de beste restaurants ter wereld, het in Kopenhagen gevestigde Noma, verhuist voor een periode van vijf weken naar Tokio voor een uniek culinair experiment. Redzepi probeert daar (met voor hem en zijn team nog onbekende Japanse ingrediënten) een veertiengangenmenu te creëren dat ‘World’s Best Restaurant’-waardig is. In Ants on a Shrimp brengt Dekkers dit experiment in beeld en zet daarmee een unieke en spannende fooddocumenaire neer. Bekijk hier de trailer van de film.

 

Redactie Lekker