Nieuws

Win een foodfotografie & foodstyling workshop

Altijd al meer willen weten over foodfotografie en foodstyling? Lekker mag twee kaarten weggeven t.w.v. €120 voor een workshop van fotograaf en foodstyliste Lucie Beck van Mylucie.com.

foodfotografie workshop

Lucie Beck verzorgt met haar bedrijf Mylucie.com fotografie voor restaurants, tijdschriften en online (food) bedrijven. In 2018 won ze de derde prijs in Londen (als enige Nederlander) voor "Pink lady Food photographer of the Year 2018" in de categorie "Foodblogger".

Om haar passie voor fotografie en eten te delen verzorgt Lucie fotografie en foodstyling workshops. Tijdens een workshop leer je hoe je zelf mooie foto's kunt maken van eten (zowel met je camera als telefoon). Hoe werk je bijvoorbeeld met licht en hoe maak je gebruik van kleur en compositie om tot een zo mooi mogelijke foto te komen? Naast groepsworkshops geeft Lucie ook 1-op-1 les. In een coachingsessie fotografie en styling leert ze je alles over de verschillende facetten die aan bod komen bij het maken van foto’s van eten. Met Lucie bouw je, je eigen setting en is er voldoende tijd en ruimte om al je vragen te stellen. Deze workshop zorgt ervoor dat je in het vervolg makkelijk foto’s kunt maken van de gerechten in je restaurant, tijdens je restaurantbezoek of gewoon thuis wanneer je iets lekkers hebt bereid voor je geliefden (hashtag instagramwaardig)!

Foodfotograaf Lucie Beck
Lucie Beck van mylucie.com is foodfotograaf en styliste.

WIN!

Lekker mag twee kaarten weggeven voor een workshop op 23 mei in Lucies studio in Breukelen. Kans maken? Ga snel naar het instagram-account van Lekker (@lekker500) om deel te nemen! 

Redactie Lekker

Credits

Beeld: iStock

Tags

foodfotografie, foodstyling

Gerelateerde artikelen