Nieuws

Foodhallen komt naar Den Haag

Na Amsterdam en Rotterdam opent Foodhallen eind 2019 zijn derde locatie. Met twaalf foodstands en twee bars opent in winkelhof Haagse Bluf de Foodhallen Den Haag.

Foodhallen Den Haag

Net als de locaties in Amsterdam en Rotterdam krijgt ook de Haagse Foodhallen een eigen persoonlijkheid. Twaalf lokale ondernemers vullen vanaf eind 2019 de twaalf stands, waaronder elf vaste concepten en een pop-up stand. Bedenker en mede-eigenaar Chong Chu: ‘Qua aanbod hangen we hier tussen Amsterdam en Rotterdam in. Het midden tussen streetfood en verfijnd. We zoeken de besten van de hofstad. En omstreken'.

De Haagse Bluf

Het design voor de derde Foodhallen komt van Studio Modijefsky. De designers van onder meer het Amsterdamse Kanarie Club en Bar Botanique maken van Den Haags eerste foodmarket het concept van een dorpsplein. Sommige eetzaakjes zullen een bar krijgen om aan te zitten; bij anderen haal je af en nuttig je het bestelde eten aan een gemeenschappelijke tafel in de hal. Chu: ‘De Foodhallen werkt alleen in grote steden. Een stad als Den Haag. En ook hier krijgen we de kans om een nieuwe invulling te geven aan een “vergeten” pand.’

Om te kunnen proeven van de verschillende stands in de nieuwe Haagse Foodhallen zul je moeten wachten tot dit najaar. Maar gelukkig kun je in Amsterdam en Rotterdam alvast voorproeven.

Redactie Lekker