Nieuws

François Geurds nieuwe voorzitter van Bocuse d’Or Nederland

Stichting Bocuse d’Or Nederland heeft een nieuwe voorzitter, SVH Meesterkok François Geurds van FG Restaurant** en FG Food Labs* in Rotterdam. Hij volgt Soenil Bahadoer van restaurant De Lindehof** in Nuenen op. 

François Geurds

François Geurds reageert vol enthousiasme op zijn nieuwe functie als voorzitter van Stiching Bocuse d’Or Nederland: “Het is ontzettend gaaf; ik ga het op mijn manier doen en al mijn kennis, wedstrijdervaring en technieken delen met het team. We hebben maar één doel: het team helpen zodat we hoger eindigen op het wedstrijdpodium in Boedapest en in Lyon dan in de afgelopen jaren. Daarom gaan we elke week trainen in mijn keuken; we zijn vorige week al gestart.”

Samenstelling bestuur

Naast de nieuwe voorzitter bestaat het bestuur van Stichting Bocuse d'Or Nederland verder uit: SVH Meesterkok Marco Poldervaart van restaurant ‘t Havenmantsje in Harlingen, SVH Meesterkok Marcel de Leeuw, Nestlé Professional; Anita Buiteman, directeur A Solution; SVH Meesterkok André van Doorn, SVH Meesterkok Alain Alders en Melanie Buiteman, financieel- en projectmedewerker A Solution.

Redactie Lekker