Nieuws

Franz Conde terug in Hilton Amsterdam

Executive Chef Franz Conde is terug in Hilton Amsterdam. Voordat hij in 2016 naar Hilton Boekarest vertrok bracht Franz in Amsterdam creatieve banqueting-concepten tot leven.

Franz Conde terug in Hilton

Ook schreef Franz samen met Roberto Payer het kookboek De Pure Italiaanse keuken

Franz heeft in Boekarest de nummer 1-positie van het daar gevestigde Roberto’s restaurant met succes versterkt; zijn keukenbeleid leidde tot verschillende awards. De vraag of hij terug wilde komen naar Amsterdam kwam precies op het juiste moment, het begon bij Franz weer te kriebelen om terug te keren. 

Franz Conde laat weten dat hij zich verheugt op de komende periode: “Met het vooruitzicht van een jubileumjaar voor Hilton in 2019 én het 25-jarige bestaan van Roberto’s restaurant dit najaar, kan ik mijn visie op koken en keukenmanagement volop de ruimte geven.”

Jubileum

Met het aankomende jubileum in zicht is het team van Roberto’s Restaurant op volle sterkte gebracht. Als restaurantmanager trad Raffaele Esposito vanuit Sydney aan. Esposito bouwde brede ervaring op als gastheer en manager in Italiaanse en internationaal bekende (sterren)restaurants. Zo werkte ze voor de gerenommeerde Rockpool Dining Group in Sydney. Ook de witte brigade is versterkt met sous-chef Dario Spiga, de beste ‘pasta-artiest’ Michele Piazzalunga en de onlangs teruggekeerde Andrea Rinaldi. 

Roberto’s Restaurant is al jaren een vaste waarde in lekker. Benieuwd naar de recensie? Via deze link kun je de gids van 2018 bestellen. 

Redactie Lekker

Tags

Franz Conde, Hilton, Amsterdam