Nieuws

Fresh & fancy: maak heerlijke sapjes met the Juicer

Hoe fijn is het om de dag te starten met een glas verse jus? Het liefst doe je dit zo snel en geruisloos mogelijk, met de beste kwaliteit. Dat kan nu met the Juicer van Espressions. Dutch design maakt the Juicer tot een ware eyecatcher in de keuken. 

the Juicer

De bestaande professionele citruspersen geven vaak veel geluid en zijn soms lastig schoon te maken. Daar brengt the Juicer verandering in. De Nederlandse ontwerpers en ingenieurs van het Espressions team hebben het apparaat in de afgelopen vijf jaar ontwikkeld en intensief getest. Nu is deze innovatieve citruspers met een iconisch design en van professionele kwaliteit dan eindelijk op de markt gebracht. Ontwikkeld voor huishoudelijk én professioneel gebruik, perst the Juicer met alle gemak verse sap. 

De positieve ervaring begint al bij de verpakking. Compact geleverd met heldere instructies hoe the Juicer te gebruiken. Eenmaal geïnstalleerd kun je direct aan de slag. The Juicer heeft twee verschillende standen. Eén waarbij je de vrucht perst zonder vruchtvlees wat zorgt voor helder en vers sap. En een stand waarbij alle gezonde vezels worden meegenomen. Deze laatste stand zorgt voor een heerlijk, romige jus. The Juicer is niet alleen geschikt voor sinaasappels, maar ook voor limoenen, citroenen, grapefruit én granaatappel. 

De ontwerpers en ingenieurs van the Juicer zijn een echte uitdaging aangegaan en hebben aan alles gedacht. Dit is een solide citruspers van hoogwaardige kwaliteit dat citrusvruchten en granaatappels moeiteloos en efficiënt perst. Met een gewicht van 7,4 kg staat het stevig op het aanrecht of de bar. Het vloeiende design wordt onder andere gevormd door de gegoten aluminium behuizing en de roestvrijstalen zeef en kegel. In de stand met vezels wordt niets verspild en geeft sinaasappelsap met een heerlijke volle smaak. Wil je het volgende glas persen zonder te morsen? Je trekt simpelweg de druppelstop uit, waardoor het sap niet op je aanrecht lekt. Het apparaat is krachtig maar draait toch rustig, waardoor je ’s ochtends zonder iemand wakker te maken gewoon je sapje kunt persen. Tot slot is de citruspers heel gemakkelijk te reinigen. Je neemt ineen keer alle afwasbare onderdelen af, waardoor het schoonmaken efficiënt en gemakkelijk gaat. 

Technische gegevens

The Juicer heeft een vermogen van 340 Watt en wordt aangedreven door een professionele inductiemotor op een snelheid van 1.450 tpm. De hoogte is 385 mm, de breedte 185 mm met een diepte van 300 mm inclusief het lekbakje. Glazen en kannen van maximaal 145 mm kunnen onder de uitloop worden geplaatst. The Juicer is verkrijgbaar voor €399,-. Kijk voor meer informatie en verkooppunten op www.thejuicer.eu.

Wil jij the Juicer ook in jouw keuken hebben staan, en zelf heerlijke verse sapjes maken? Houd dan ons Instagramaccount in de gaten en maak kans om deze innovatieve citruspers van Nederlandse bodem te winnen!

Redactie Lekker

Tags

the Juicer, Review, Espressions, Dutch Design